Followers

KLIK2....

Thursday, May 5, 2011

that feeling again..

as salam semua..
pg2 bute ni mimi nk luahkan ape yg mimi rse pd saat ni smbil dgr lagu sayu habis talking to the moon by bruno mars...
ermm..what happen to me..??
can anyone help me..??skang mimi mngalami tekanan ngn penyakit "broken heart"...erm..
xsngke sakit gak rse ek..
now mimi phm ape rse "EX" mse die merayu2 nk mimi..hahha(ad ati nk buat lawak..tp xjd..)
ermm...
smp skang mimi tpk..u guys nk tau knp...??
sbb mimi miss my old me...
xdak feeling2 gni..ble pk my old me...msti teringt kat "org" yg da buat ati mimi Broken...
erm...
parah kan mimi ni....someone said.."mimi life must go on.. even though that person doesn't like u...there's many more people like u out there"....
my daddy (kelas socio) said " mimi xyah risau la..blh jd ape yg kita suka adlah buruk bg kita...dan blh jd ape yg kita xsuka adalah terbaek bagi kita..."thankz daddy...syg daddy lbey..hahhaha...

erm...mang ad betul ape yg diorg ckp...
n i'll try to forget all this...
sbb tu mimi takut tuk rapat ngn org...ble rapat je..tgk la..
ape da jd...bare in ur mind mimi..."xsemua org kite boley percaye..."

tym2 cmni teringt kate2 spe xtau...
"love someone who love you...not the one that you love.."
myb ad betulnye kate2 ni..i'll try my best to forget the past..n begin with new breath...




3 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

bnyk2kn bersabar dan cuba utk mulakan hidup y bru oke ??

hmmm . . sy sgt memahami . .

mimie =) said...

hehe..thankz...
now i'm trying to make a new breath...hahhahha...
walaupon sakit...hidup mst diteruskan..huhu

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D